Menu

Uncategorised

După completarea formularului de înscriere un reprezentat PRO TRAINING va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Înscrierea este finalizată după ce plata cursului a fost confirmată de bancă. Este important ca informațiile pe care le introduceți în formularul de înscriere să fie corecte deoarece:

  • Se emite factură pe numele dumneavoastră (este necesar numele complet);
  • Locul de desfășurare se confirmă telefonic și pe e-mail;
  • În funcție de cursul la care vă înscrieți, trainerul vă poate trimite materiale suplimentare pe adresa de e-mail
  • Written by Super User
  • Category: Uncategorised
  • Hits: 4950

Intrebari frecvente

Mai jos regăsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de clienții PRO TRAINING. În cazul în care aveți o întrebare ce nu se regăsește în această pagină, vă rugăm să ne scrieți pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau să ne contactați telefonic la numărul 0740294829.

Care sunt cursurile pe care le pot urma?

PRO TRAINING oferă o gamă variată de cursuri pe care le puteți urma. Accesând meniul principal “Cursuri” veți avea acces la lista completă de cursuri pe care le organizăm în orașul dumneavoastră. Pentru segmentul de corporate, în cazul în care doriți un curs ce nu se regăsește în oferta noastră sau în cazul în care doriți un curs adaptat companiei dumneavoastră, ne puteti scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Cursurile sunt acreditate?

Oferim atât cursuri acreditate de A.N.C (Autoritatea Națională pentru Calificări) cât și cursuri de dezvoltare personală unde acreditarea nu se impune. Diplomele obținute în urma cursurilor acreditate sunt recunoscute la nivel national de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale, dar și la nivel european.

 

Când au loc înscrierile?

Cursurile se organizează periodic în orașele Iași, Brasov, Suceava, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Vaslui, Roman, Bârlad și Pașcani. Accesând pagina cursului pentru unul dintre orașele mai sus menționate veți găsi toate informațiile necesare legate de perioa de înscriere. Spre exemplu, din meniul principal selectând cursul de negociere pentru orașul Iași, în pagina cursului va fi menționată data la care are loc cursul și perioada de înscriere.

 

Ce acte sunt necesare?

Depinde de cursul la care v-ați înscris. Sunt cursuri unde nu este necesară doar o copie după cartea de identitate și cursuri unde sunt necesare, pe langă cartea de identitate, următoarele acte: certificat de naștere, copie dupa diploma de studii, certificat de căsătorie. Aceste acte sunt necesare pentru cursurile acreditate, ele vor fi incluse în dosarul ce ajunge la A.N.C.

 

Ce înseamnă certificarea PRO TRAINING?

Fiecare cursant primește pentru cursul la care a participat, pe lângă diploma de participare, o certificare PRO TRAINING. Certificările PRO TRAINING sunt recunoscute pe piață datorită rezultatelor pe care am reușit să le obținem de-a lungul timpului.

 

Unde au loc cursurile/workshop-urile?

Pentru că știm cât de importantă este locația, am încheiat contracte de colaborare cu hoteluri ce pun la dispoziția noastră săli de conferință echipate cu tehnologie de ultimă generație. Accesând pagina cursului la care doriți să vă înscrieți regăsiți și informații referitoare la locație. După finalizarea procedurii de înscriere, PRO TRAINING va trimite un e-mail către dumvoastră cu programul cursului la vare v-ați înscris precum și locația unde acesta va avea loc.

 

Câți cursanți pot participa la un curs?

Putem acomoda cel mult 20 de persoane pentru un curs. În ceea ce privește numărul minim de participanți, pentru ca un curs să aibă loc, cel puțin 5 persoane trebuie să confirme participarea. De regulă, cursurile atrag 10-12 participanți / grupă.

 

Există riscul ca un curs la care m-am înscris să se amâne?

Un curs se poate amâna doar în două situații, fie nu s-a format grupa de cel puțin 5 persoane, fie este un caz de forță majoră (ex: calamitate, situație de război, etc). Cu alte cuvinte, cursurile respectă programa stabilită de PRO TRAINING întocmai.

 

Cum mă înscriu la un curs/workshop?

Procedura de înscrire este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care menționați cursul la care doriți să vă înscrieți, orașul în care participați și numele dumneavoastră. În cel mult 24 h sunteți contactat de un reprezentat PRO TRAINING pentru finalizarea procedurii de înscriere.

 

Cât timp am la dispoziție să plătesc din momentul în care am primit factura proformă?

Procedura de înscriere se închide în momentul în care factura emisă a fost achitată. Din momentul în care va fost trimisă factura proformă pe e-mail, poate fi achitată până cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de data de start a cursului.

 

Cum pot achita factura? Cum aflu dacă ați primit banii?

Factura se poate plăti online, prin aplicația de internet banking oferită de banca dumneavoastră sau direct la casieriile băncii. În factură este menționat numărul de cont în care trebuie efectuată plata, beneficiarul contului, suma ce trebuie depusă și banca. Vă recomandăm să printați proforma și să mergeți cu ea la banca pentru efectuarea plății. Pentru plățile efectuale la casierie primim confirmarea în aceeași zi iar pentru cele efectuate prin internet banking în aproximativ 24 h. După ce primim confirmarea de la bancă PRO TRAINING trimite un e-mail către dumeavoatră prin care confirmă înregistrarea plății.

 

 

Pe lângă prețul cursului/workshop-ului, mai am altceva de plătit?

Nu, singurul cost pe care îl aveți de achitat este cel al cursului la care participați. Nu există alte taxe ascune pe care PRO TRAINING să le practice.

 

Dacă m-am înscris, am plătit însă nu mai pot participa ce se întâmplă? Ar putea participa altcineva în locul meu?

Găsim împreună cea mai bună soluție. Vă puteți înscrie la același curs într-o altă perioadă când veți putea participa fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. În cazul în care ne anunțați prin e-mail cu 30 zile înainte de data începerii cursurul, PRO TRAINING vă restituie întreaga sumă plătită. În situația în care ne anuntați cu 5 zile înainte de începerea cursului atunci PRO TRAINING va restitui doar 30% din suma achitată.

Da, există posibilitatea de a participa altcineva în locul dumneavoastră. Important este să ne trimiteți un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. prin care să ne informați despre această modificare cu cel puțin 3 zile înainte de data de începere a cursului.

 

De ce trebuie să vă ofer CNP-ul?

Există o serie de informații de care avem nevoie pentru înscrierea dumneavoastră, printre care și CNP-ul. La cursurile acreditate vor fi necesare chiar mai multe informații și documente precum: copie carte identitate, certificate de naștere, diplomă de studii, certificate de căsătorie. Aceste documente sunt necesare pentru dosarul dvs. în baza căruia veți obține acreditatea.

Datele dumneavoastră sunt prelucrate de PRO TRAINING doar în scopul declarat. Prelucrarea datelor se face în baza legii 677/2001 privind datele cu caracter personal.

 

PRO TRAINING îmi dă banii înapoi dacă nu am fost mulțumit(ă)?

Pentru orice situație în care cursantul este nemulțumit de calitatea serviciilor iar motivele sunt considerate întemeiate de către PRO TRAINING, oferim banii înapoi.

 

Cum pot contacta echipa PRO TRAINING?

Ne puteți contacta prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0740294829. Vom face tot posibilul ca în cel mult 24 h să revenim cu un răspuns la orice solicitare primită.

 

  • Written by Super User
  • Category: Uncategorised
  • Hits: 2569

Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare întrucât accesând și utilizând site-ul www.pro-training.ro se consideră că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să consultați această pagină periodic întrucât ne rezervăm dreptul de a opera modificări în orice moment.

Orice serviciu sau produs (articole, cărți electronice, cursuri, workshop-uri, webinar, etc) oferit prin intermediul site-ului www.pro-training.ro și care nu este intermediat de un contract scris semnat, se supune termenilor din prezentul document.

Orice conținut prezentat pe acest site este proprietatea PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL și poate fi utilizat doar cu acordul nostru. În situația în care sunt informații pe care doriți să le utilizați în materialele dumeavoastră vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRO TRAINING își propune prin misiune și valori să ofere un conținut relevant care să sară în ajutorul utilizatorului. Conținutul poate fi preluat doar cu acordul PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL pentru a ne asigura că acesta este prelucrat în scopuri ce nu intră în conflict sau competiție cu domeniul nostru de activitate.

PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL respectă legislația în vigoare fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul de ordine J22/2853/05.09.2017, având cod unic de înregistrare 38180723. Tot conținutul acestui site împreună cu produsele și serviciile oferite sunt proprietatea PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL, persoană juridică cu sediul social în România. Pentru orice problemă, neclaritate sau litigiu în legătură cu serviciile, produsele și conținutul acestui site, vă rugăm să ne scrieți pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. În cazul unui litigiu, în situația în care nu se ajunge la un numitor comun, părțile se vor putea adresa instanțelor de judecată.

Utilizatorul este orice persoană care accesează site-ul www.pro-training.ro Întregul conținut al prezentului site împreună cu toate serviciile și produsele oferite au scopuri educaționale, modul în care utilizatorul perpece și folosește informația prezentată este în responsabilitatea sa.

Utilizatorul are posibilitatea de a alege unul sau mai multe dintre produsele și serviciile oferite de PRO TRAINING. Din momentul accesării prezentului site, utilizatorul poate alege orice produs și/sau serviciu (curs, workshop, materiale, consultanță, pachete corporate de team building, evaluare a angajaților) pentru care va plăti un preț egal cu cel menționat în pagina produsului/serviciului.

Din momentul în care utilizatorul a ales produsul sau serviciul dorit este important să trimită o solicitare către adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care va menționa numărul de persoane, numele fiecărui beneficiar/participant, codul numeric personal al fiecăruia, numărul de telefon al fiecăruia, adresa de corespondenă a fiecăruia și adresa de e-mail a fiecăruia.

Toate aceste informații sunt importante, în special numele complet, întrucât pentru fiecare produs sau serviciu achiziționat PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL va emite o factură proformă. Factura va fi trimisă în format electronic pe e-mail utilizatorului, acesta din urmă putând achita contravaloarea serviciilor/produselor în contul menționat în proforma.

În situația în care informațiile prezentate pe site nu sunt clare în ceea ce privește desfășurarea unui curs sau a unui workshop, utilizatorul este obligat să contacteze echipa PRO TRAINING pentru clarificări, înainte de înscrierea la un curs, workshop.

Ne rezervăm dreptul de a modifica data, locația sau trainerul pentru cursurile si workshop-urile organizate fără vreo notificare prealabilă. În situația în care utilizatorul a achitat contravaloarea cursului sau workhop-ului, la cererea acestuia PRO TRAINING îi va restitui suma respectivă sau îl va reprograma. Contravaloarea achitată de utilizator nu se restituie în cazul în care se modifică trainerul sau locația de desfășurare și nici în cazul în care utilizatorul nu se prezintă la curs, workshop sau renunța în timpul acestuia.

PRO TRAINING face toate eforturile pentru a menține utilizatorul informat cu privire la cursurile sau workshop-urile care s-a înscris. Orice modificare apărută poate fi comunicată pe mail sau telefonic însă pentru orice eventualitate este recomandat ca utilizatorul să urmărească site-ul companiei pentru a se asigura că deține toate informațiile și de asemenea utilizatorul are obligația de a reține data la care va avea loc cursul sau workshop-ul.

Utilizatorul are obligația de de a achita integral taxa de participare la curs/workshop până cel târziu cu o zi înainte de desfășurarea cursului/workshop-ului. În cazul în care utilizatorul nu achită taxa de participare sau o achită partial, PRO TRAINING consideră că procedura de înscriere nu a fost finalizată iar utilizatorul este înscris la curs/workshop.

Voucherele oferite de PRO TRAINING nu se cumulează pentru același curs sau workshop, sunt în valoare de 100 lei și se aplică doar cursurilor sau workshop-urilor care nu se afla deja într-o campanie de reduceri.

În situația în care utilizatorul a plătit un curs sau un workshop integral sau parțial și din anumite motive dorește să renunțe la curs/workshop, este important să trimită o cerere scrisă, datată și semnată și care să conțină elemente de identificare (nume, cnp) pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu cel puțin 30 zile calendaristice înainte de începerea cursului sau workshop-ului. În cazul în care utilizatorul face cerera mai sus menționată și o trimite în mai puțin de 30 zile calendaristice înainte de începerea cursului/workshop-ului atunci i se va restitui 30% din valoarea achitată. În cazul în care nu se vor respecta perioadele mai sus menționate PRO TRAINING are dreptul de a nu restitui nicio sumă însă, dacă utilizatorul dorește, poate fi reprogramat la o altă dată fără alte costuri suplimentare pentru el.

Utilizatorul este obligat să se asigure că înainte de a se înscri la un curs sau workshop îndeplinește cerințele impune de PRO TRAINING sau legislația în vigoare. Sunt cursuri unde pot participa doar persoanele absolvente de studii superioare. Pentru orice inconvenient PRO TRAINING nu își asumă răspunderea însă va face tot posibilul pentru soluționarea problemei respective.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal. Confidențialitate

PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL respectă legea 677/2001 ce face referire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, motiv pentru care orice informație cu caracter confidenția va fi utilizată doar în scopul declarat. Potrivit legii 677/2001 utilizatorul are următoarele drepturi:

-          Dreptul de acces la date;

-          Dreptul de intervenţie asupra datelor

-          Dreptul de opoziție;

-          Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

-          Dreptul de a vă adresa justiției;

Informațiile cu caracter personal precum (nume, prenume, cnp, adresă, telefon și orice alte informații) pe care le putem obține de la utilizator atunci când se înscrie la un curs/workshop organizat de PRO TRAINING, sunt folosite cu scopul de: promovarea serviciilor și produselor oferite de PRO TRAINING; procesare a cererilor dumneavoastră; emitere a facturilor; realizare a campaniilor de marketing (e-mail, telefonic, sistem de newsletter).

 

Securitate

PRO TRAINING va face tot posibilul pentru a securiza în mod constant informațiile primite de la utilizator prin achiziționarea unor pachete de găzduire web cu sisteme firewall ce duc la o singuranță sporită. Cu toate aceastea PRO TRAINING nu poate garanta că informația transmisă va fi în siguranță 100% din timp. Neputând oferi garanții în ceea ce privește securitatea conținutului de pe site și informațiilor primite de la utilizator, PRO TRAINING nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere de natură financiară sau materială.

Utilizatorul înțelege, confirm și este de acord să folosească site-ul doar în scopuri legale și să nu desfăsoare activități de hacking sau să atace site-ul în vreun fel iar în cazul în care are informații despre un posibil atac să anunțe de urgență echipa PRO TRAINING.

Utilizatorul este de acord asupra faptului că este responsabil pentru orice ce încălcare a obligațiilor din prezentul document și își asumă consecințele legale, inclusive prejudicii create companiei PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL.

 

Dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.pro-training.ro împreună cu sigla, sloganul, structura, etc sunt proprietatea PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL iar preluarea acestora fără acordul nostru expres intră sub incidența legii.

Prin utilizarea site-ului utilizatorul confirmă că înțelege și acceptă faptul că întreg conținutul este proprietate intelectuală iar în situația în care PRO TRAINING îi oferă utilizatorului acces la informații confidențiale sau pe care PRO TRAINING le consider confidențiale, utilzatorul se va obliga să nu le divulge unei alte persoane. De asemenea, este interzisă copierea sau modificarea codului sursă a site-ului, indiferent că este vorba despre o linie de cod sau întregul cod.

 

Conținut

PRO TRAINING face eforturi în mod constant pentru a menține orice informație de pe site actualizată însă nu își asumă răspunderea pentru eventuale inadecvențe referitor la descrierea unui produs și/sau serviciu și nu garantează că informațiile sunt corecte, complete și/sau de actualitate.

PRO TRAINING nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de pierdere de natură materială, financiară, informatică, etc care poată să apară ca urmare a utilizării site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor prezentate, sau ca urmare a nefuncționării ori funcționării defectuase a site-ului. Accesarea site-ului și implicit a conținutului este posibilă doar dacă utilizatorul este conectat la internet, abonamentul la internet fiind suportat de catre utilizator. Utilizatorul înțelege și este de acord asupra faptului că nu poate solicita companiei PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL bani pentru abonamentul de internet.

PRO TRAINING nu își asumă răspunderea pentru niciun material, imagine sau conținut prezentat pe site ce ar putea fi considerat de utilizator nepotrivit, indecent, inacceptabil, revoltător, etc.

Utilizatorul oferă companiei PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL dreptul de a modifica, prelua, șterge, folosi, distribui publicului larg conținutul postat pe site-ul www.pro-training.ro (testimoniale, comentarii, poze, etc). Utilizatorul confirm faptul că pentru orice postare deține licență sau drepturi de autor.

 

Dispoziții finale

Termenii și condițiile din prezentul document reprezintă înțelegerea juridică dintre utilizator și PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL și reglementează întreaga utilizare a site-ului, a produselor și serviciilor puse la îndemâna utilizatorului prin prezentul site.

Utilizatorul înțelege și își exprimă acordul de a primi notificări, inclusiv cu privire la modificarea Termenilor, prin e-mail, poștă sau telefonic.

Dacă în cazul unui litigiu instanța de judecată hotărăște printr-o hotărâre definitive că unul sau mai multe aspecte din prezentul document încalcă legislația în vigoare, ele vor fi eliminate de către PRO TRAINING cu mențiunea că restul termenilor rămân în vigoare.

Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarari in acest caz, se pronunta in sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegală, atunci prevederea respectivă va fi eliminată din cadrul Termenilor, făra a aduce atingere celorlalte prevederi. Restul prevederilor din Termeni vor rămâne în vigoare și vor produce efecte în continuare.

 

Forță majoră

În situații de forță majoră PRO-TRAINING SOLUTIONS SRL nu își asumă răspunderea pentru nerespectarea obligațiilor sau a termenilor și condițiilor. Prin forță majoră se înțelege însă fără a ne limita doar la acestea: condiții meteo nefavorabile, conflict armat, război civil, calamități, etc.