Menu
De ce aș participa la cursuri de dezvoltare personală?

De ce aș participa la cursuri de dezvoltare personală?

Internetul reprezintă o resursă nelimitată, îți oferă acces instant la foarte multe informații. Poți găsi informații din orice domeniu care reprezintă interes pentru tine. Problema este că citind și înțelegând

informația nu înseamnă că știi și cum să o aplici. De exemplu, citind și înțelegând cum funcționează o tehnică de negociere, înseamnă că vei ști și cum să o aplici? Lucrul ăsta se întâmplă pentru că de la competență la abilitate ai de muncit. Sunt convins de faptul că teoria o poți citi și singur(ă) pe internet sau cumpărându-ți o carte, elementul de noutate pe care îl aducem în cursurile noastre este legat de partea practică, de a ști cum să pui în practică teoria. Ăsta este principalul motiv pentru care majoritatea cursurilor pe care le organizăm au o durata de cel puțin 16 h și peste 80% parte practică.

Agendă cursuri!

De ce PRO-Training Solutions?
Ce nu vei găsi pe internet sau în bibliotecă este experiența trainerului. De-a lungul experienței profesionale am avut parte de provocări, pentru o mare parte dintre ele am găsit soluții, iar din altele am căpătat informații valoroase. PRO-Training Solutions este un proiect de suflet, un proiect în care împărtășim experiența noastră profesională. Am ales cele mai bune exemple și cele mai bune exerciții pentru a te bucura de cea mai bună experiență și de a înțelege cât mai bine fiecare concept.


În final, indiferent sub ce formă, investiția în dezvoltarea ta este cea mai bună alegere! Trăim într-un mediu competitiv, dezvoltându-ți în mod constant abilitățile vei reuși să livrezi cele mai bune rezultate și să atingi obiectivele setate.

Nu uita, 20% dintre angajați (top performeri) aduc 80% din profitul unei companii. Tu ești un top performer? Cum te pregătești să devii un top performer?

Te aștept să ne cunoaștem!

 

 

 

Last modified onSunday, 31 March 2019 13:03
Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top