Menu

Mihaela Crețu - Senior Trainer & Partner PRO TRAINING

mihaela cretu, trainer pro trainingCine sunt?
Aceasta este o întrebare care pentru psihologi este mereu de actualitate.
Dar…începând de anul acesta pot spune, cu bucurie, că sunt parte dintr-un proiect mult așteptat „PRO TRAINING”.
Înfiinţat la începutul anului 2017 are la bază anii de studiu, anii de experienţă și milioanele de interacţiuni interumane pe care eu și Robert le-am trăit în ultimii 8 ani.

 

Pasionată de domeniul psihologiei,  absolveam în 2011 facultatea de Psihologie și Ştiinţe ale Educaţiei în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Iași. Pe parcursul celor trei ani, pasiunea s-a transformat în curiozitate știinţifică, astfel următorii doi ani au fost dedicaţi aprofundării domeniului Resurselor Umane. În același timp se contura și prima experienţă practică ca trainer pentru o cunoscută companie de farmaceutice.

După 5 ani de studiu intens, am decis că nu doresc să mă opresc la master și am continuat cu un doctorat in Psihologie Organizaţională care promitea o îmbinare prolifică dintre cercetarea știinţifică și nevoile organizaţiilor autohtone.

Astăzi, după 8 ani de studiu și de experienţe practice ca trainer, recruiter și consultant, îmi doresc ca participanţii cursurilor „PRO TRAINING” sa beneficieze de toate cunoștinţele, deprinderile și trucurile acumulate.

Arii de expertiză:

  • Dezvoltarea și livrarea de trening-uri HR (recrutare, feedback)
  • Talent mapping;
  • Learning & Development Practices;
  • Diversity Performance;

Mai multe despre mine: https://www.linkedin.com/in/mihaela-cretu-bucur-b7641726/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top