Menu

Robert Botez - Trainer & Managing Director PRO TRAINING

robert botez, trainer pro trainingÎn peste 9 ani de activitate am ocupat poziții de midle și top management în companii naționale și multinaționale. Am activat în domenii precum: financiar-bancar, vânzări, internet/e-commerce, callcenter și nu în ultimul rând în zona de training.

Îmi place să împărtășesc din experiența acumulată de-a lungul timpului, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, împreună cu Mihaela, am ales să dăm startul unui proiect ambițios – PRO TRAINING.

Sunt un tip practic, prin urmare cursurile pe care le susțin se bazează pe metode practice de învățare. De-a lungul experienței profesionale am avut parte de provocări, pentru o mare parte dintre ele am găsit soluții, iar din altele am căpătat informații valoroase. Cel mai important este că am înțeles procesele, nevoia de business și nevoia de dezvoltare a unei afaceri. Drept urmare, în cadrul cursurilor pe care le susțin veți regăsi întreaga mea experiență profesională, concepte simple care au fost testate și care funcționează.

Sunt exigent cu mine atunci când vine vorba despre activitatea de training. Fiecare feedback pe care îl primesc este important pentru că mă ajută să-mi calibrez cursurile pe nevoile cursanților. Am investit foarte multe ore de pregătire în cursurile pe care le susțin, am planificat și valorificat fiecare minut de training astfel încât să fie un real ajutor pentru fiecare participant.

Sunt absolvent al facultății de Filosofie și Științe Politice din Iași. După susținerea examenului de licență am ales să urmez cursurile programului de master “Psihologie clinică și psihoterapie” din cadrul facultății de Psihologie. Am participat de asemenea la cursuri acreditate ce mi-au adus plus valoare în activitate și certificări în diverse domenii. Sunt formator acreditat A.N.C (Autoritatea Națională pentru Calificări) cu o experiență bogată în zona de negociere și management, motiv pentru care livrez sub marca PRO TRAINING următoarele cursuri:

  • Negociere;
  • Project management;
  • Time management;
  • Excel beginners

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top